HELSINŠKI ODBOR
Z A  LJ U D S K A  P R A V A

Nevladina organizacija posvećena promociji,
zaštiti i monitoringu stanja ljudskih prava u Bosni i Hercegovini i regionu.

×

Juče su u Sarajevu u okviru projekta "Obrazovanje za mir" koordinatorica projekta Dajana Marinković i saradnica na programima Mirjana Ćuskić održale sastanke sa zamjenikom šefa ureda Vijeća Evrope u Sarajevu, izvršnom direktoricom Centra za obrazovne inicijative' StepbyStep Radmilom Rangelov Jusović, te predstavnicima Inicijative mladih za ljudska prava BiH Almom Mašić i Rasimom Ibrahiagićem, kao i predstavnicama CIVITAS-a Sandrom Sladaković i Ivanom Kešić.

Sneakers Store | Buy Yeezy Slides 'Core' - Kanye West x Adidas — Ietp

Na sastancima su detaljno prezentirani postignuti rezultati u okviru projekta, te su postignuti dogovori oko buduće saradnje i integrisanja djelovanja ka formalnom obrazovnom sistemu u BiH.

GALERIJA
1/5

AKTUELNOSTI

PROJEKTI

U ovoj sekciji možete pronaći sve naše projekte koji su realizovani u prethodnom periodu, kao i one koji su trenutno u fazi realizacije.

  1. AKTUELNI
  2. ZAVRŠENI

PERO POŠTOVANJA

Zbirka tekstova sa Konkursa za najbolju medijsku priču ili/reportažu koja promoviše prava i kulturu LGBTI osoba u BiH.

Konkurs je bio raspisan u okviru projekta "(Ne)vidljive manjine - Nulta tolerancija prema diskriminaciji LGBT osoba", koji je podržan od strane Programa podrške marginalizovanim grupama (PPMG) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Helsinški odbor za ljudska prava © 2017
Powered by limun.co