HELSINŠKI ODBOR
Z A  LJ U D S K A  P R A V A

Nevladina organizacija posvećena promociji,
zaštiti i monitoringu stanja ljudskih prava u Bosni i Hercegovini i regionu.

×

Nakon realizovane obuke za nastavnike i profesore, na području regije Podrinje, u periodu od 27.10. do 01.11.2018.godine održan je i trening za učenike osnovnih i srednjih škola u okviru projekta "Građanska misija obrazovanja", koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u BiH.

Na treningu su učestvovali učenici koji dolaze iz Višegrada, Goražda, Foče i Janje, koji su motivisani da ojačaju svoja znanja i vještine u procesu izgradnje mira i suočavanja sa prošlošću, te aktivno i efikasno djelovanje u lokalnim zajednicama u pravcu rješavanja ključnih problema izazvanih događajima iz prošlosti.

GALERIJA
1/8

nike dunk high black leather chair for sale | Nike Air Force 1 , Sneakers , Ietp STORE
AKTUELNOSTI

PROJEKTI

U ovoj sekciji možete pronaći sve naše projekte koji su realizovani u prethodnom periodu, kao i one koji su trenutno u fazi realizacije.

  1. AKTUELNI
  2. ZAVRŠENI

PERO POŠTOVANJA

Zbirka tekstova sa Konkursa za najbolju medijsku priču ili/reportažu koja promoviše prava i kulturu LGBTI osoba u BiH.

Konkurs je bio raspisan u okviru projekta "(Ne)vidljive manjine - Nulta tolerancija prema diskriminaciji LGBT osoba", koji je podržan od strane Programa podrške marginalizovanim grupama (PPMG) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Helsinški odbor za ljudska prava © 2017
Powered by limun.co